14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου: «Δρακόντεια» μέτρα από την Αστυνομία

«Δρακόντεια» αναμένεται να είναι τα μέτρα που έχει σχεδιάσει η Αστυνομία για την επέτειο μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, για τις διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Στην Αθήνα προβλέπεται να συμμετάσχουν 4.000 αστυνομικοί από Υπηρεσίας Τάξης και Ασφάλειας και θα ενισχυθούν και από διμοιρίες από την επαρχία, ενώ θα χρησιμοποιηθούν για την επίβλεψη των πορειών drones, τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. και τα υδροβόλα οχήματα «Αίαντες» εφόσον χρειαστούν για καταστολή. Σημειώνεται ότι, όπου κρίνεται αναγκαίο, θα πραγματοποιούνται και προληπτικές προσαγωγές υπόπτων.

Αντίστοιχα αυστηρά μέτρα έχουν προγραμματιστεί και για άλλες πόλεις της χώρας που έχουν προγραμματιστεί αντίστοιχες διαδηλώσεις.

Τα μέτρα της Τροχαίας στην Αθήνα

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για την Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Related Posts