Ραγκούσης: Υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη

Υπάρχουν στοιχεία από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2020 παρακολουθούσε τον νυν υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τότε υπουργό Ενέργειας, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Αν τολμάτε, δώστε τώρα την άδεια στην ΕΥΠ να δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις αποδείξεις, καθώς και στην ΑΔΑΕ» τόνισε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης υπενθύμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε «ντροπή και αίσχος να παρακολουθείται ο Υπουργός Εξωτερικών» αλλά δε το γενίκευσε, σημείωσε με νόημα ο Γιάννης Ραγκούσης.

Και διερωτήθηκε «αν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης τον Υπουργό  Εξωτερικών, δεν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε επίσης πως «πολλοί πολίτες αναρωτιούνται, γιατί δεν αντιδρούν οι Υπουργοί για τους οποίους δημοσιοποιούνται σαν χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από ΕΥΠ και Predator. Μήπως, λένε οι πολίτες, διότι ο κ. Μητσοτάκης τους εκβιάζει με το υλικό της παρακολούθησης, με το υλικό που έχει συγκεντρώσει παράνομα μέσω της ΕΥΠ και του Predator;»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γιάννης Ραγκούσης υπογράμμισε πως «η σημερινή ημέρα είναι μία ιστορική μέρα και το μήνυμα του Πολυτεχνείου για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, ιδίως για το σκέλος της Ελευθερίας, είναι δυστυχώς επίκαιρο. Κι αυτό διότι ένας πολίτης που παρακολουθείται παράνομα από ΕΥΠ και Predator, από μία παρακρατική συμμορία και το Μέγαρο Μαξίμου, παύει να είναι ένας ελεύθερος πολίτης».

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ένας αθώος δεν έχει τίποτα να κρύψει. Αυτός που κρύβει και σιωπά είναι ένοχος και ένοχος είναι ο κ. Μητσοτάκης. Γι’ αυτό και δεν έρχεται στη Βουλή να δώσει απαντήσεις σε τρεις διαδοχικές επίκαιρες ερωτήσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» ανέφερε καταληκτικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Related Posts