Κριθαρίδης: Αδικαιολόγητη η επί 14 χρόνια παράλειψη διορισμού επιτυχόντων διαγωνισμού ΑΣΕΠ 3Π/2008

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Διοριστέοι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής, με 24μηνη πραγματική υπηρεσία αναπληρωτών ή ωρομισθίων, συμπεριλήφθηκαν στους Πίνακες Κατάταξης Επιτυχόντων στο διαγωνισμό του 2008 του ΑΣΕΠ (ΑΣΕΠ 3Π/2008) και δεν έχουν ακόμα διορισθεί, 14 ολόκληρα χρόνια μετά», υπογραμμίζει σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως σημειώνει, «η Πολιτεία, μετά την ανάρτηση των Πινάκων Κατάταξης οφείλει να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού και να αναλάβουν καθήκοντα οι επιτυχόντες, ωστόσο μέχρι και σήμερα, μετά από δεκατέσσερα χρόνια και παρά τις οχλήσεις των ενδιαφερομένων η Διοίκηση, δεν έχει προβεί στις ενέργειες για την ολοκλήρωση του διορισμού των επιτυχόντων». «Η μεταχείριση αυτή, των ανθρώπων αυτών, συνιστά ανεπίτρεπτο εμπαιγμό, την ώρα κιόλας που είναι δεδομένες οι ανάγκες κάλυψης των αντίστοιχων κενών στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευση», τονίζει και καταλήγει:

«Να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία που υφίστανται οι επιτυχόντες/ούσες του διαγωνισμού 3Π/2008 του ΑΣΕΠ και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού τους. Είναι αδιανόητο να μην έχουν προχωρήσει ακόμα!».

Related Posts