Δεν διέψευσε o Οικονόμου τις παρακολουθήσεις Χατζηδάκη, Φλώρου, Κύρτσου και Τέλλογλου

Παρά τα ξεκάθαρα ερωτήματα που τέθηκαν στον Γιάννη Οικονόμου σχετικά με την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη, του Κωνσταντίνου Φλώρου, του Γιώργου Κύρτσου και του Τάσου Τέλλογλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε και να απαντήσει αλλά και να διαψεύσει τις αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε ότι «είναι απολύτως σαφές και τώρα αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και καταγγέλλω ότι εσείς, ως κυβέρνηση, παρακολουθούσατε και τον κ. Τέλλογλου, και τον κ. Κύρτσο και τον κ. Χατζηδάκη με τον κωδικό 5046c. Διαψεύστε με τώρα. Πείτε μου ότι είμαι συκοφάντης και ποτέ η ΕΥΠ δεν τους παρακολούθησε. Και λέω ότι παρακολουθούσατε και τον κ. Φλώρο».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Οικονόμου δεν τόλμησε να διαψεύσει τις αποκαλύψεις που έγιναν από την ΕΥΠ και αρκέστηκε να πει ότι η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

«Υπάρχει ανοιχτή δικαστική έρευνα σε εξέλιξη. Η διαφορά μας είναι ότι εσείς κύριε Ραγκούση υιοθετείτε ότι άκριτα ακούγεται και από την άλλη εμείς ακούμε τη λέει η δικαιοσύνη, την οποία συνδράμουμε, οι κρατικές αρχές, όπως πρέπει και όπως οφείλουν. Έτσι γίνεται στο κράτος δικαίου και τις δημοκρατίες. Δικαιοσύνη που θα τα φέρει όλα στο φως, από το 2019 μέχρι το 2022, από το 2015 μέχρι το 2019, τα πάντα. Σεβασμός στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη. Οι κραυγές συσκοτίζουν» είπε αμήχανα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Related Posts