Όλοι στην Απεργία – Απαιτούμε ζωή με αξιοπρέπεια

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Μια από τις μαζικότερες απεργίες των τελευταίων ετών. Το αίτημα πρέπει να είναι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών για να μπει τέλος στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Δεν πάει άλλο.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση γίνει στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και θα δώσουν το παρόν, μεταξύ άλλων, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Μισή ώρα νωρίτερα (10:30) το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στα Προπύλαια στην Αθήνα.

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Με απεργιακές αποφάσεις, άλλοι με στάσεις εργασίας και άλλοι με πλήρη συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου, προχωρούν σε σχετικές ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Μεταξύ 09.00 π.μ. και 5.00 μ.μ. θα κινηθεί ο ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ-γραμμή 1)

Το μετρό (γραμμές 2,3) θα κυκλοφορήσει μεταξύ 9.30 π.μ. και 3.00 μ.μ. για τη διευκόλυνση των απεργών

Τα λεωφορεία (ΟΑΣΑ) θα κυκλοφορήσουν μεταξύ 09.00 π.μ. και 09.00 μ.μ.

Τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο

Στο τραμ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από τις 08:00 έως τις 22:00

Χωρίς ταξί θα παραμείνουν οι δρόμοι της Αθήνας καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

Σε σιδηρόδρομο και προαστιακό: η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία ενώ η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, για να διευκολύνει τη συμμετοχή πολιτών στην απεργία, αποφάσισε να πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 17:00.

Στην ακτοπλοΐα, η Διοίκηση της Π.Ν.Ο. αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 της Τετάρτης 09.11.2022 και λήξη την 24.00 ώρα της ίδιας ημέρας.

Επίσης, λόγω της 6ωρης στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος και της 24ωρης στάσης εργασίας της ΟΣΥΠΑ, θα υπάρξουν ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και η Olympic Air.

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία σε όλα τα MME την Τετάρτη

Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημεριδών Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Η απεργία θα αρχίσει στις 05.00 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου έως τις 05.00 π.μ. της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου.

Related Posts