Τσακαλώτος: Οι νοσηλευτές είναι αυτοί που δικαιούνται τα 600 ευρώ

Σε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα με αφορμή το προεκλογικό εφάπαξ στους ένστολους προχώρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε σε προσωπικό του βίωμα, καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο πατέρας του χρειάστηκε να νοσηλευθεί για καιρό στον Ευαγγελισμό.

Στη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνειδητοποίησε περαιτέρω την σπουδαιότητα των νοσηλευτών στην δημόσια υγεία.

Θέλοντας να μοιραστεί αυτή του την εμπειρία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι με «σοβαρότητα» οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε την προσφορά τους.

«Σε κάθε περίπτωση αν μια ομάδα δικαιούται, ως προτεραιότητα, το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ, είναι αυτή» έγραψε χαρακτηριστικά θέλοντας αιχμηρά να σχολιάσει το της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Μετά το καλοκαίρι ήμουν πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τον πατέρα μου. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πάρα πολλούς εργαζόμενους και εργαζόμενες.

Ένα συμπέρασμα βγάζω: ως κοινωνία δεν φερόμαστε καλά, μα καθόλου καλά, στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, και ιδιαίτερα στο νοσηλευτικό προσωπικό. Πρέπει να το δούμε, σοβαρά, μα πολύ σοβαρά, γιατί μας αφορά όλους και όλες. Σε κάθε περίπτωση αν μια ομάδα δικαιούται, ως προτεραιότητα, το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ, είναι αυτή».

Related Posts