Τσίπρας: «Πιο κάτω από 17% στις ευρωεκλογές σημαίνει πλήρη αποτυχία»

«Δεν μπορεί να είναι ο στόχος για τις ευρωεκλογές το 17%, αλλά αυτό το ποσοστό είναι ένας δείκτης: αν πας πιο κάτω, αυτό σημαίνει πλήρη αποτυχία», διεμήνυσε μιλώντας στο Κόκκινο και στους  Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας.

Αναφερόμενος στα σενάρια αποχώρησης από το κόμμα, ο Γιώργος Τσίπρας υπογράμμισε ότι «η πόρτα είναι ανοιχτή και για να μπει όποιος θέλει και για να φύγει όποιος θέλει» και πρόσθεσε ότι «θα περίμενα να υπάρξει διάψευση των δημοσιευμάτων για ειλημμένη απόφαση εξόδου».

«Ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο. Στα ξενοδοχεία μένεις μέχρι να φύγεις», επισήμανε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος πάντως τόνισε ότι δεν βοήθησε η κίνηση του Παύλου Πολάκη κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου. «Την απάντηση του Παύλου δεν θα την έδινα εγώ», υπογράμμισε με νόημα.

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αλλάξει, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει» και πρόσθεσε: «διερωτώμαι πώς πρόλαβε να αλλάξει σε ενάμιση μήνα… Θεωρώ αστεία την κατηγορία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την αριστερή του ταυτότητα, ακόμη κι αν υπήρχε τέτοιος σχεδιασμός, δεν θα είχε προλάβει να το κάνει σε ενάμιση μήνα», κατέληξε ο Γιώργος Τσίπρας.

Related Posts