Την Ευθυμίου δείχνει ο Πολάκης για συμβάσεις με το Δημόσιο – Τι λένε συνεργάτες της

Η Άννα Ευθυμίου φαίνεται να είναι η βουλεύτρια της ΝΔ που έκανε «χρυσές» δουλειές με το Δημόσιο, κόντρα στη βουλευτική της ιδιότητα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν τα «Νέα» με παραπολιτικό τους, έγραψαν για μία γυναίκα βουλεύτρια της ΝΔ μεγάλης περιφέρειας στη Βόρεια Ελλάδα που έχει συμβάσεις με το Δημόσιο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία επισυνάπτει και τα σχετικά έγγραφα, η βουλεύτρια αυτή είναι η Άννα Ευθυμίου.

«Η βουλευτής  Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ.  Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», γράφει ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι αιρετοί να μην μπορούν να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο κ. Πολάκης, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε.

Συνεργάτες της κυρίας Ευθυμίου δήλωσαν ότι τα χρήματα αυτά, αφορούν αποζημίωση για υπηρεσίες σε περίοδο που δεν ήταν βουλεύτρια, αλλά τώρα έγιναν οι εκκαθαρίσεις.

Related Posts