Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης

Ο συμβασιούχος σταθμάρχης έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

«Ήμουν ενισχυτικός, δεν είχα την ευθύνη και τον πρώτο ρόλο στη διακίνηση των αμαξοστοιχιών. Η βάρδιά μου έληγε» δήλωσε στην απολογία του ο συμβασιούχος σταθμάρχης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τόνισε ακόμη ότι αποχώρησε μετά το τέλος της εργασίας του. «Αν ήξερα οτι χρειαζόμουν, θα καθόμουν περισσότερο. Δεν υπήρχε φόρτος εργασίας όταν έφυγα. Ποτέ δεν έμπαινα σε νυχτερινή βάρδια» φέρεται να είπε.

Πληροφορίες του larissanet.gr αναφέρουν ότι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής δύο φορές το μήνα και η καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ψυχολογία του σταθμάρχη, οι δικηγόροι του απάντησαν πως είναι «δύσκολη» και αισθάνεται «συντετριμμένος» ωστόσο όπως επεσήμαναν προσπαθεί να προχωρήσει από εδώ και πέρα με τη ζωή του.

Ο έτερος σταθμάρχης, ο οποίος είναι και μόνιμος υπάλληλος του ΟΣΕ, πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη 28 Μαρτίου. Παράλληλα, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας. Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.

Related Posts