ΣΥΡΙΖΑ: Όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές, η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της

«Όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές που έρχονται, η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα της ακρίβειας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «ενώ η τιμή του φυσικού αερίου έχει επιστρέψει στα επίπεδα πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στην Ελλάδα το ρεύμα ανεβαίνει» και ότι «παντού στην Ευρώπη καταγράφονται θεαματικές πτώσεις στην τιμή του ρεύματος, αλλά η χώρα μας για 15η ημέρα διατηρεί το πιο ακριβό ρεύμα». Προσθέτει ότι «μάλιστα σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας η διαφορά με τις αμέσως επόμενες χώρες, Βουλγαρία και Ρουμανία, υπερβαίνει τα 30 ευρώ».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «οι πολίτες δεν πληρώνουν αυτή την κατάσταση μόνο στους λογαριασμούς με την επιδότηση της αισχροκέρδειας, γιατί παράλληλα καταγράφονται αυξήσεις έως και 35% στα ράφια των σούπερ μάρκετ». «Η κατάσταση δεν πάει άλλο», υπογραμμίζει καταληκτικά, σχολιάζοντας ότι «όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές που έρχονται η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της».

Related Posts