ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις από Μητσοτάκη και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το σκάνδαλο υποκλοπών και τις νέες αποκαλύψεις για τις οποίες δεν είπε τίποτα.

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον κο Οικονόμου και στον κο Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator. Αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης. Όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός».

«Τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του Documento και του Βήματος και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σε απόλυτο πανικό φαίνεται ότι βρίσκεται η κυβέρνηση -για μία ακόμη μέρα- καθώς οι αποκαλύψεις στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. O Γιάννης Οικονόμου επιτέθηκε για μία ακόμα φορά στις δημοσιογραφικές πληροφορίες και τις αποκαλύψεις, κάνοντας λόγο για «υλικό που είναι πολύ χρήσιμο για τη συγγραφή μυθιστορημάτων κατασκοπείας… αλλά εντελώς ακατάλληλο για την διερεύνηση των πτυχών της υπόθεσης». Πριν λίγες ημέρες ήταν που ο ίδιος -σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική- ζητούσε διερεύνηση των αποκαλύψεων του Documento από τις δικαστικές αρχές και ταυτόχρονα προσπαθούσε να μειώσει την αξία τους λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία».

Related Posts