Στη φυλακή παραμένει η Καϊλή – Τι υποστήριξε στους ανακριτές

Υπό κράτηση παραμένει η Εύα Καϊλή καθώς για άλλη μία φορά δεν έπεισε τις βελγικές αρχές με τις εξηγήσεις της σχετικά με την εμπλοκή της στο μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate. Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά Καϊλή διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έφεσης εντός 24 ωρών μετά την απόφαση.

Όπως ανέφεραν οι συνήγοροί της η ευρωβουλευτής ζήτησε την απελευθέρωση της ώστε να μείνει στο σπίτι με το παιδί της. Στη φυλακή παραμένει και ο Αντόνιο Παντσέρι, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τον Βέλγο ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα.

Όσον αφορά στην ακρόαση της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και στη συνέχεια για περισσότερα από 40 λεπτά ο καινούριος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί. Παρέμβαση για ένα λεπτό ζήτησε να πραγματοποιήσει και η Εύα Καϊλή.

Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική ζωή της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εστίασε στο ότι είναι μητέρα, στο ότι πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της και το μόνο που θέλει, είναι να τα περάσει μαζί της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Σβεν Μαρί δήλωσε ότι «θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικού όρους», προσθέτοντας ότι «το βραχιολάκι είναι μία επιλογή».

Related Posts