Σπηλιωτόπουλος: Ο Τσίπρας πήρε προσωπικά την εντολή από το 20%

«Ο Τσίπρας πήρε προσωπικά την εντολή από το 20% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο επικοινωνιολόγος, πολιτικός επιστήμονας και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, εκτιμώντας ότι «στις επόμενες εκλογές κρίνεται η παντοδυναμία Μητσοτάκη».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εντόπισε τον κίνδυνο για τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει δεύτερης κάλπης στο «να μην πειστούν οι πολίτες ότι ο Τσίπρας θα είναι και μετά για την εφαρμογή της εντολής να τα αλλάξει όλα», επισήμανε ο πρώην υπουργός, επιμένοντας ότι αυτή ήταν η εντολή όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ την 21η Μαΐου.

«Για να λειτουργήσει το σύστημα χρειάζεται ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση», συνέχισε, εξηγώντας ότι στις δεύτερες εκλογές «θα κρίνουμε την παντοδυναμία». «Στις πρώτες κρίναμε την αυτοδυναμία, τώρα θα κρίνουμε την παντοδυναμία», είπε, για να προσθέσει ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει αντιπολίτευση «του ενός ισχυρού πόλου, θα δοθεί δυνατότητα αλαζονικής άσκησης της εξουσίας» στη ΝΔ.

Τέλος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική αμερικανικής εμπνεύσεως», σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διεκδίκησε η ΝΔ την ψήφο των πολιτών». «Πήγε με λογική «ΤΙΝΑ», δηλαδή ότι δεν υπάρχει εναλλακτική» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Related Posts