Ρωσία: Η Δούμα καλείται να προετοιμαστεί για ουκρανικά πλήγματα σε ολόκληρη τη ρωσική επικράτεια

Η Ρωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί για πλήγματα από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε όλη την επικράτειά της μετά τις επιθέσεις στα στρατηγικής σημασίας αεροδρόμια με αεροσκάφη που μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές στο Ένγκελς και στο Ριαζάν, δήλωσε ο βουλευτής της Δούμας Αντρέι Γκουρουλιόφ.

«Βλέπουμε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να πλήξουν τις βάσεις μας, τις συγκεντρώσεις στρατευμάτων, τις αποθήκες υλικού, βλέπουμε ότι μόλις τις τελευταίες 24 ώρες έβαλαν με HIMARS, οι δικοί μας υπολόγισαν ότι οι πύραυλοι αυτοί δεν έχουν πλέον βεληνεκές 70 χιλιομέτρων, αλλά 145 χιλιομέτρων. Αλλά δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα: αργά ή γρήγορα θα τους προμηθεύσουν τα πάντα – όπλα κάθε εμβέλειας, άρματα μάχης, αεροπλάνα, θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη αυτό και να προετοιμαστούμε”, δήλωσε ο Γκουρουλιόφ στο κανάλι του στο Telegram.

Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατάφεραν πλήγματα στα στρατιωτικά αεροδρόμια Engels-2 (περιοχή Σαράτοφ) και Ντιάγκιλεβο (περιοχή Ριαζάν) στις 6 Δεκεμβρίου. Μετά τα πλήγματα αυτά ακολούθησε η όγδοη μαζική πυραυλική επίθεση κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας.

Related Posts