Πολάκης σε Γεωργιάδη: Κακομοίρη μου βλέπεις να έρχεται φυλακή και τρέμεις

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη με αφορμή τον χαρακτηρισμό «Ραντανπλάν» που χρησιμοποίησε ο πρώτος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λουκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος -ομοιάζει κάπως- που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ, αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παρά τα μειωμένα αντανακλαστικά που αποδίδει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απάντηση του πρώτου δεν άργησε να έρθει.

Σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης γράφει: «Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!!

Υγ Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδέμπορος και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν!!»

Related Posts