Ποιος Μητσοτάκης; Μουντιάλ και «Μια κυρία στα μπουζούκια» είδαν οι τηλεθεατές

Έχασε τον ανταγωνισμό στα δυναμικά κοινά και τις παραγωγικές ηλικίες 15- 45 ετών η εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» τα δυο πρώτα τέταρτα του περασμένου Σαββάτου καθ’ όση ώρα η Ναταλία Γερμανού φιλοξενούσε στον καναπέ της εκπομπής τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι τηλεθεατές προτίμησαν στο πρώτο τέταρτο να παρακολουθήσουν Μουντιάλ και τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τυνησία – Αυστραλία, ενώ στο δεύτερο τέταρτο οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στον ΑΝΤ1 την ελληνική ταινία : «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Συγκεκριμένα:

Στο πρώτο τέταρτο ( 13:45-13:59) το «Καλύτερα δεν γίνεται» με τον πρωθυπουργό έκανε 15,6 και ο ποδοσφαιρικός αγώνας Τυνησία – Αυστραλία 20,3 κερδίζοντας τον ανταγωνισμό.

Στο δεύτερο τέταρτο (14:00 – 14:14) το «Καλύτερα δεν γίνεται» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε 17,2 , ενώ στον ΑΝΤ1 η ελληνική ταινία : «Μια κυρία στα μπουζούκια» συγκέντρωσε το 18,1 κερδίζοντας τον ανταγωνισμό.

Aμέσως μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πλατό η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» απογειώθηκε και τα νούμερα κοκκίνισαν (δείγμα ότι κερδίζει τον ανταγωνισμό) φτάνοντας στο 20,2.

Related Posts