Παππάς:  «Πολιτική η δίκη, έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος»

«Όπως με Novartis και Siemens» σημειώνει με νόημα ο Νίκος Παππάς, σε δήλωσή του στο Facebook μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που τον έκρινε ένοχο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

«Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους “γαλάζιους κοριούς” και τις “γαλάζιες ακρίδες”» υπογραμμίζει.

«Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS» αναφέρει ο πρώην υπουργός. «Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο» τονίζει.

«Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα» εξηγεί ο Νίκος Παππάς.

«Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού. Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον» καταλήγει ο πρώην υπουργός.

Related Posts