Ο Χαρδαλιάς επιβραβεύεται για την γκάφα με τον απόρρητο χάρτη και ο Πατούλης άλλα λέει το πρωί και άλλα το μεσημέρι

Απίστευτη γκάφα του Νίκου Χαρδαλιά. Σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει επίσκεψή του σε στρατόπεδο εμφανίζεται μπροστά σε απόρρητο χάρτη. Φυσικά στην Τουρκία ακόμη θα γελάνε με το κυβερνητικό “αστέρι”.

Επειδή όμως οι γκάφες ενίοτε επιβραβεύονται, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς, στη θέση του Γιώργου Πατούλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι αυτοδιοικητικός, καθώς έχει διατελέσει κακός δήμαρχος Βύρωνα αλλά και περιφερειακός σύμβουλος από το 2014. Έχει διατελέσει και επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία εξ αρχής είχε εκφράσει την εντονότατη ενόχλησή της για την εικόνα του Περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο εν  μέσω πυρκαγιών. Έτσι, αφού βρήκε ευκαιρία να τον τελειώσει (του το χρώσταγε ο Μητσοτάκης από το 2019), ανακοινώθηκε, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η αντικατάσταση Πατούλη στη λίστα των “γαλάζιων” υποψηφιοτήτων έρχεται σε συνέχεια και της παραίτησης Μηταράκη από την κυβέρνηση, καθώς ο πρώην υπουργός απουσίαζε σε διακοπές εκτός Αθηνών, εν μέσω πυρκαγιών. Επίσης μια περίπτωση που η απομάκρυνση έχει αλλού τις ρίζες της και όχι στην άδεια. Άλλωστε το Μαξίμου γνωρίζει ποιοι βουλευτές είναι σε άδεια.

Κάνει πίσω ο Πατούλης που άλλα λέει το πρωί και άλλα το μεσημέρι

Την απόφαση να μην κατέλθει ως υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα ο νυν περιφερειάρχης Αττικής σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός  στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα “σημαία ευκαιρίας” για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου  αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία.  Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.

Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική.»

Related Posts