Ο Ανδρουλάκης «καθάρισε» τον Καστανίδη που ξεμπρόστιασε τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Εγείρονται ερωτήματα

Η κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, να πάρει την έδρα στη Θεσσαλονίκη και να αφήσει εκτός Βουλής το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο για την προεδρία, Χάρη Καστανίδη, εγείρει ερωτήματα.

Και αυτό γιατί ο κ. Καστανίδης έδωσε σκληρές μάχες για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Εμφάνισε έγγραφα που οδηγούσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Κατόπιν αυτών είναι λογικό να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί αυτός που παρακολουθούσαν «καθάρισε» αυτόν που πάλεψε για να βγει στο φως η αλήθεια για τις υποκλοπές.

Παράλληλα, δικαιολογούνται οι φήμες για συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καστανίδης, θα κάνει δήλωση στα ΜΜΕ για το όλο θέμα.

Για την ιστορία, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου, όπως αναφέρεται από τη Χαριλάου Τρικούπη, να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι πρώτος επιλαχών θα είναι ο Χάρης Καστανίδης. Στο Ηράκλειο Κρήτης, εκτός της κ. Βατσινά που κατατάσσεται πρώτη, τη δεύτερη έδρα θα πάρει ο Φραγκίσκος Παρασύρης. Επίσης, στο Νότιο Τομέα τη έδρα καταλαμβάνει ο Παύλος Χρηστιδης.

Επίσης έγινε γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Related Posts