Ομοιότητες: Κάποτε χειροκροτούσαν τον δικτάτορα για να μην μιλήσει, σήμερα γελάνε δυνατά σε ομιλίες του Μητσοτάκη

Με τρανταχτά γέλια επέλεξαν να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που μιλούσε στο Μέγαρο Μουσικής πολίτες που ήταν στην αίθουσα, λίγο μετά το άγριο ξύλο που έριξαν τα ΜΑΤ στους εκπαιδευτικούς. Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή για τα γέλια.

Συγκεκριμένα, όταν ο πρωθυπουργός μιλούσε για την διεύρυνση του ωραρίου στα σχολεία, λέγοντας ότι γίνεται «ουσιαστικό εκπαιδευτικό έργο», ακούστηκε παρατεταμένο γέλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε με έναν μορφασμό ενόχλησης και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του. Ωστόσο, τα γέλια συνεχίστηκαν, με τον πρωθυπουργό να λέει αμήχανα: «Χαίρομαι που σας ακούω χαρούμενους. Αυτή είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας. Να ακούμε όλες τις απόψεις».

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, λέγοντας: «Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν η προηγούμενη κατάσταση στην παιδεία ήταν για γέλια ή για κλάματα». Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε μία προσαγωγή, παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι ακούει όλες τις απόψεις.

Πηγή avgi.gr

Related Posts