Ξανθός για έλλειψη φαρμάκων: Αντί για λύσεις και ανάληψη πολιτικής ευθύνης, θρασύτητα και χυδαιότητα

«Για πολιτική θρασύτητα και χυδαιότητα, αντί για λύσεις στην έλλειψη φαρμάκων», κατηγορεί, σε ανακοίνωσή του, τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός.

Ο κ. Ξανθός κάνει επίθεση στον υπουργό υποστηρίζοντας: «Το έχουμε εμπεδώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν οι ακροδεξιοί εταίροι του κ. Μητσοτάκη ζορίζονται από την κοινωνική κατακραυγή, επιστρατεύουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά: Την πολιτική θρασύτητα και χυδαιότητα. Ο κ. Πλεύρης είναι ο υπουργός Υγείας που έχει την πολιτική ευθύνη της υγειονομικής τραγωδίας που έζησε η χώρα, της διάλυσης του ΕΣΥ και των δραματικών ελλείψεων εδώ και μήνες σε φάρμακα πρώτης ανάγκης. Όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε κανένα μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αφορά την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων, όχι μόνο αγωνιά “να κάνει αντιπολίτευση” στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί, εκτοξεύει ανερυθρίαστα λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Καταλήγοντας, ο κ. Ξανθός αναφέρει: «Τις αθλιότητές του δεν αξίζει καν να τις σχολιάσει κανείς. Αυτό που έχει αξία για τη δημόσια υγεία και την αξιοπρέπεια της κοινωνίας είναι να σταματήσει η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Related Posts