Νοικοκυριά σε απόγνωση – Γονείς κλέβουν γάλα για να ταΐσουν τα παιδιά τους

Ιδού η ανάπτυξη και το οικονομικό θαύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γονείς, φτάνουν στο σημείο, να κλέβουν βρεφικό γάλα και άλλα προϊόντα, προκειμένου να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Μάλιστα κάποιες εταιρίες κλείδωσαν τις παιδικές τροφές.

Και αντί ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό που απέτυχε παταγωδώς και να παραιτηθεί, συνεχίζει να μιλά για έργα και καλοπληρωμένες δουλειές.

Την ώρα που κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα με τις οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, προσπαθούν να παρουσιάσουν το μαύρο – άσπρο.

Άδωνις Γεωργιάδης: φυσιολογικό να κλειδώνουν τα βρεφικά γάλατα

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξη, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι είναι φυσιολογικό να κλειδώνουν τα βρεφικά γάλατα, για να «προστατεύουν την περιουσία τους».

Ως αρμόδιος υπουργός ρωτήθηκε κατά την επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ, για το φαινόμενο που παρατηρείται σε σούπερ μάρκετ να τοποθετούν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα και τροφές. Φαινόμενο που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη καθώς για να φτάσει στο σημείο ένας γονιός να κλέψει γάλα για το μωρό του σημαίνει ότι είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Η απάντηση που έδωσε χαμογελαστός ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ανατριχιαστική: «Γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Είναι φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους».

Παρακολουθήστε τη δήλωσή του στο παρακάτω βίντεο

 Ηλιόπουλος: Είναι ντροπή να θεωρούμε «κανονικότητα» τα κλειδωμένα βρεφικά γάλατα

«Οι εικόνες με κλειδωμένα βρεφικά γάλατα είναι μια εικόνα παρακμής» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη η φτώχεια και οι ανισότητες αυξάνονται» σχολιάζει καυστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος, στο Twitter.

Επιπλέον ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει με νόημα πως «είναι τρομακτικό μια οικογένεια να μην μπορεί να αγοράσει βρεφικό γάλα. Είναι ντροπή να το θεωρούμε φυσιολογικό και «κανονικότητα».

Related Posts