Site icon grafoyme.gr

Νικολάου: Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από ΣΔΟΕ – Με κυνηγούν γιατί ταλαιπώρησα τον Κουφοντίνα

Η Σοφία Νικολάου έδωσε συνέντευξη στο Star Κεντρικής Ελλάδας και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ μπορεί να εκδόθηκε μετά από παραγγελία του Παύλου Πολάκη και κατά του Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε το θέμα.

Η Σοφία Νικολάου, για την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοιχτή την υποψηφιότητά της στη ΝΔ, επιστράτευσε θεωρίες συνωμοσίας και μάλιστα εξαιρετικά κατωτάτου επιπέδου. Όπως υποστήριξε άρχισε να δέχεται επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μετέφερε από τις φυλακές τον Δημήτρη Κουφοντίνα και έσπασε συστήματα εντός του σωφρονιστικού συστήματος.

Η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής που σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ φέρεται να έχει ζημιώσει με δύο εκατομμύρια ευρώ το δημόσιο μέσα από απευθείας αναθέσεις, υποστήριξε ότι δεν έχει δει κανένα πόρισμα παρά μόνο το έχει δει ο Κώστας Βαξεβάνης, συμπληρώνοντας «αν αυτό δεν είναι παραγγελία που έχει δώσει ο Πολάκης».

Η Σοφία Νικολάου ανέφερε ότι θα κάνει μηνύσεις ακόμα και κατά των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που υπέγραψαν το πόρισμα, τόσο για τη διαρροή του όσο και για το περιεχόμενό του και στη συνέχεια το τερμάτισε λέγοντας: « Ο κ. Πολάκης ενοχλείται από μένα επειδή έκανα συγκεκριμένη δουλειά στη φυλακές. Ταλαιπώρησα ανθρώπους που ήταν δικοί τους όπως είναι αναρχικοί και ο Κουφοντίνας».

Related Posts

Exit mobile version