Νεκρό το ζευγάρι ελληνικής καταγωγής στην Αντιόχεια της Τουρκίας

Νεκρό εντοπίστηκε από τουρκικά συνεργεία το ζευγάρι ελληνικής καταγωγής που αναζητούνταν στα χαλάσματα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην Αντιόχεια, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το τουρκικό συνεργείο εντόπισε αρχικά το πτώμα του άνδρα κάτω από τόνους τσιμέντου, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το σώμα της γυναίκας.

Στο σημείο, από το πρωί είχε μεταβεί η ελληνική διασωστική αποστολή – μετά από κατ’ εξαίρεση αίτημα που είχε υποβάλει – η οποία με γεώφωνα, θερμικές κάμερες με μικρόφωνα, διασωστικά σκυλιά και δύο ειδικού τύπου οχήματα, ερεύνησε στα συντρίμμια με την ελπίδα να εντοπίσει το άτυχο ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την πυροσβεστική, ο ένας διασώστης είχε μπει μέσα στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της εξαώροφης πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι προσπαθώντας να τους εντοπίσει.

Λίγο αργότερα, η επιχείρηση της ελληνικής αποστολής σταμάτησε καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη ζωής, και τα τουρκικά συνεργεία προχώρησαν σε «εκκαθάριση» του χώρου με σκαλπτικά εργαλεία που δεν κάνουν διάτρηση.

Related Posts