Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή. Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του όπου αυτή την ώρα γίνεται έρευνα. Φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεν πρόκειται για εκείνον ο οποίος φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη.

Στα πεδίο των ερευνών: σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών.

Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ , σε εξέλιξη είναι συσκέψεις των συναρμόδιων φορέων ενόψει των επόμενων αγώνων τόσο της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ όσο και του Παναθηναϊκού όπου θα είναι παρόντες και εισαγγελικοί λειτουργοί με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας. Σύμφωνα πάντως με δικαστικές πηγές, ουδέποτε εστάλη πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ έγγραφο για να ζητηθεί η συνδρομή της Εισαγγελίας η οποία ποτέ δεν την έχει αρνηθεί, με την παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Πηγή: ΕΡΤ

Related Posts