Νέα «καρφιά» Μπακογιάννη σε Θεοδωρικάκο: Όταν ο υπουργός ΠροΠο δεν συμπαθεί τον δήμαρχο Αθηναίων

Η κόντρα μεταξύ Κώστα Μπακογιάννη και Τάκη Θεοδωρικάκου (για την αστυνόμευση της πόλης) δεν λέει να κοπάσει καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων με μία αποστροφή του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ επανήλθε.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης αφού ανέφερε ότι «ο μεγαλύτερος τζαμπατζής στον δήμο Αθηναίων είναι το ίδιο το κράτος», υποστηρίζοντας ότι τα υπουργεία δεν καταβάλλουν δημοτικά τέλη, μίλησε για τον παραλογισμό που όπως είπε υπάρχει σε ό,τι αφορά το θέμα των αρμοδιοτήτων μεταξύ του Κράτους και των διαφόρων βαθμίδων τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Προσωπικά ντρέπομαι που η οδός Αθηνάς, η οποία περνά μπροστά από το δημαρχείο της πόλης των Αθηνών, δεν αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου Αθηναίων. Δεν έχουμε το δικαίωμα ως δήμος Αθηναίων να ορίσουμε θέσεις στάθμευσης. Αυτό τι σημαίνει; Ότι όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν πολυσυμπαθεί τον δήμαρχο Αθηναίων -δε λέω ότι αυτό συμβαίνει στη δική μου περίπτωση προφανώς- έρχονται και γράφουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μα αυτό, αν το σκεφτείτε, είναι βαθιά προσβλητικό για όλους εμάς».

Το μήνυμα ξεκάθαρο του Κώστα Μπακογιάννη, όσο και αν προσπάθησε να το «χαμηλώσει» λέγοντας ότι πρόκειται για υποθετικό παράδειγμα.

Related Posts