Μετά τις αποκαλύψεις ο Χειμάρας έδωσε την εταιρία που έκανε δουλειές με δήμους στους συνεργάτες που… τον εξέθεσαν

Αφού τον έπιασαν στα πράσα, αφού είπε δικαιολογίες που δεν έπεισαν, ανακοίνωσε ότι έδωσε την εταιρία στους συνεργάτες του. Δηλαδή σε αυτούς… που αγνοούσαν τον νόμο και τον εξέθεσαν (και) πολιτικά κάνοντας δουλειές με φορείς του Δημοσίου.

Ο λόγος, για την αποχώρηση του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα, η οποία έκανε business ύψους άνω των 400.000 ευρώ με το δημόσιο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι στην ανακοίνωσή του εμφανίζεται να γνωρίζει τους νόμους που χρειάστηκαν για να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Για το ασυμβίβαστο όμως, ευθύνονται οι συνεργάτες του. Ο ίδιος δεν γνώριζε. Ξέρει κατά τα συμφέροντά του δηλαδή.

Η δήλωσή του:

«Η απάντησή μου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέχεια της αρχικής δήλωσής μου, με την οποία αναφερόμουν σε ενέργειές για να αρθεί το υφιστάμενο κώλυμα στο πρόσωπό μου, ενημερώνω ότι χθες ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία και αποχώρησα από την εταιρεία.

Τα εταιρικά μου μερίδια μεταβιβάστηκαν στους εργαζόμενους-συνεργάτες μου, που έχουν συνδέσει την δική τους ζωή, με την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας, τα τελευταία 16 χρόνια.

Σε σχέση δε, με τα όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, σας γνωρίζω τα εξής:

Σχετικά με την «πηγή προέλευσης» του ποσού των 49.500€, για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Θέμης Χειμάρας & ΣΙΑ ΕΕ το 2020, είναι προφανές ότι τα δηλωθέντα από εμένα εισοδήματα, το υπερκαλύπτουν.

Αναφορικά με την συμμετοχή μου στην εταιρεία SMARTS IKE, όφειλαν να γνωρίζουν ότι είχα αποχωρήσει από αυτή, πριν την εκλογή μου στο Βουλευτικό αξίωμα.

Η αποχώρησή μου, έναντι τιμήματος 65.847€, έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2020.

Επίσης όφειλαν να γνωρίζουν, ότι δεν απαιτείται η κατάθεση του ποσού αυτού στον λογαριασμό μου, αφού δεν πρόκειται για αύξηση ή μείωση του εταιρικού κεφαλαίου της επιχείρησης, αλλά για μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων που μπορεί να γίνει νόμιμα με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Τέλος, όσον αφορά τις ανυπόστατες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν φέρω την ευθύνη, για τη μελλοντική πορεία μιας εταιρείας από την οποία έχω αποχωρήσει τυπικά και ουσιαστικά, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν με αφορούν.

Η ανάγκη εφεύρεσης φανταστικών σεναρίων και νέων μυθιστορημάτων, πέφτουν για άλλη μια φορά στο κενό.

Ο καθένας έχει την πορεία του, την ιστορία του και κρίνεται από τους πολίτες για την προσφορά και το έργο του».

Related Posts