Μανωλάκου: Έστειλαν 3 κλούβες ΜΑΤ σε πλειστηριασμό αλλά άφησαν ανενόχλητο το τάγμα φασιστών να διαπράξει ένα στυγερό έγκλημα

«Η κυβέρνηση έδειξε εγκληματική ανοχή, δεν μπορούν να μένουν στις θέσεις τους όσοι εμπλέκονται στη διαχείριση αυτών των γεγονότων. Άφησαν ανενόχλητους τους φασίστες χούλιγκαν να διαπράξουν ένα στυγερό και οργανωμένο έγκλημα, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν στείλει τρεις κλούβες ΜΑΤ σε πλειστηριασμό στα Πατήσια για οφειλή 800 ευρώ και χτύπησαν με χημικά» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, μιλώντας, σήμερα στον τ/σ «Open», επισημαίνοντας πως «είναι βαριές οι πολιτικές ευθύνες».

Υπογράμμισε ότι «δεν ήταν “ραντεβού θανάτου”, ήταν οργανωμένο έγκλημα». Πρόσθεσε ότι «δεν μπορoύν να παραμείνουν στις θέσεις τους όσοι εμπλέκονται στη διαχείρισης μιας υπόθεσης που κατέληξε στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ».

«Η κυβέρνηση έδειξε εγκληματική ανοχή όπως και αυτοί που από την αστυνομία είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη», υπογράμμισε η Διαμάντω Μανωλάκου, «διότι είχαν πλήρη πληροφόρηση για το ταξίδι των φασιστών από την Κροατία».

Πρόσθεσε πως «οι φασίστες έχουν εγκληματική ιδεολογία και εγκληματική δράση» και σημείωσε ότι «το θέμα της ασφάλειας το έχουν επιλεκτικά μόνο για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και όχι για την προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Related Posts