Μήνυση Καμίνη για παρακολούθηση του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ

Μήνυση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέθεσε ο Γιώργος Καμίνης ως έμμεσο θύμα υποκλοπής του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ. Όπως αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή του στο Facebook, ανήκει στα «εξ αντανακλάσεως» θύματα των υποκλοπών από την ΕΥΠ καθώς ο φίλος του, Γιάννης Αναστασάκος, με τον οποίο επικοινωνεί τακτικά είναι μεταξύ των προσώπων εκείνων που κατονομάστηκαν σε δημοσιεύματα ως στόχοι παρακολούθησης από την ΕΥΠ

Ο Γιώργος Καμίνης επισημαίνει ότι «Η πρωτοβουλία αυτή έχει, φυσικά, ένα κύριο στόχο: τη δικαστική καταδίκη των υπευθύνων. Περικλείει όμως κι ένα βαθιά πολιτικό μήνυμα: Αν η εκτροπή έλαβε την έκταση που οι ενδείξεις μάς επιτρέπουν να φανταστούμε, ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται στην ίδια με μένα μοίρα είναι δυσθεώρητος».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση μετέρχεται όλα τα μέσα προκειμένου να υποβαθμίσει τη βαρύτητα της υπόθεσης και να αποτρέψει πάση θυσία την αποκάλυψη της αλήθειας».

Ο Γιώργος Καμίνης, προτρέπει «μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή αντιθεσμική συμπεριφορά,  όσοι νιώθουν πως πλήττονται προσωπικά από τις υποκλοπές έχουν χρέος να θυμίζουν και να υπενθυμίζουν στους κυβερνώντες πως δεν θα επιτρέψουν η υπόθεση αυτή να ξεχαστεί».

Related Posts