Κύρτσος: «Η μητσοτακική σχολή ό,τι πιο βρώμικο έχει περάσει από τη ΝΔ»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος. Η καραμανλική σχολή έχει μια ποιότητα σε σχέση με την μητσοτακική σχολή, είπε, για να προσθέσει ότι «η μητσοτακική σχολή είναι ό,τι πιο βρώμικο έχει περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, διαπλεκόμενη, διεφθαρμένη, με μεγάλο ενδιαφέρον για το χρήμα».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει καταντήσει κέλυφος κόμματος», είπε ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις του Βήματος και των Νέων  πολύ σημαντικές.

«Τώρα ξεκινάει ο χορός των αποκαλύψεων. Ο ανιψιός είναι δυσαρεστημένος με το θείο, οι ομάδες που κάνουν τις παρακολουθήσεις αυτονομούνται και ανησυχούν για το μέλλον τους», υπογράμμισε με έμφαση ο ευρωβουλευτής. Παράλληλα, ο Γιώργος Κύρτσος αποκάλυψε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου έλεγξαν το κινητό του και δεν έχει μολυνθεί από Predator, ενώ προανήγγειλε ότι τώρα ξεκινάει μία σύνθετη τεχνική διαδικασία, για να ελεγχθεί τυχόν επισύνδεση από την ΕΥΠ.

Related Posts