Κύρτσος: Αρχιδιαπλεκόμενος ο Μητσοτάκης

Ευθείες βολές για το «αρχιδιαπλεκόμενο» Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος με αφορμή όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός για το σκάνδαλο Κοσκωτά στη Βουλή, κατά τη σημερινή ομιλία του στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι τα θυμήθηκε τα παλιά στη Βουλή, διαστρεβλώνοντάς τα, ο Μητσοτάκης; Αν έχει απορίες για το παρελθόν ας κανονίσει μέσω Κοσιώνη, μια συζήτηση στον Σκάι, για την επίμαχη επιταγή Αριστείδη Αλαφούζου στον πατέρα του. Έχουμε και εμείς απορίες» σημείωσε αρχικά με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Γιώργος Κύρτσος.

Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, έκανε λόγο για «ενδιαφέρουσες οι θεωρίες του αρχιδιαπλεκόμενου Μητσοτάκη για τη διαπλοκή. Εγώ πάντα ακούω τους ειδικούς με προσοχή».

Καταλήγοντας ο Γ. Κύρτσος, μετά και τη σημερινή αθωωτική δικαστική απόφαση για τον πρώην υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρη Κρέτσο, καλεί τον πρωθυπουργό να εξηγήσει «γιατί κατάργησε το τέλος εκατομμυρίων για τις άδειες, που είχαν επιβάλει στους καναλάρχες, αυτοί που καταγγέλλει σαν διαπλεκόμενους».

Related Posts