Κριθαρίδης: Μειωμένα τα αναπηρικά επιδόματα επειδή οι άνθρωποι θα λάβουν το market pass των 20 ευρώ το μήνα; Ντροπή σας κ. Μητσοτάκη!

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η καταβολή των επιδομάτων αναπηρίας αυτές τις μέρες από τον ΟΠΕΚΑ, απέδειξε πως υπάρχουν κρυφές μειώσεις από την Μητσοτάκης Α.Ε., καθώς αρκετοί, έλαβαν αντί για 313 ευρώ, μόλις 260 ευρώ!

Η Κυβέρνηση, η αρμόδια Υπουργός κ. Μιχαηλίδου και η διορισμένη διοίκησή της στον ΟΠΕΚΑ, έσπευσαν να μιλήσουν για κάποιο δήθεν τεχνικό λάθος με τους αλγόριθμούς των πληροφοριακών τους συστημάτων, τα οποία όμως πλέον δεν είναι τίποτα καινούργια συστήματα. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: όσα θα δοθούν με το market pass σ’ αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν αναπηρικό επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ, τους αφαιρούνται απ’ αυτό; Διότι πριν ακόμη πάρουν οι ωφελούμενοι τη δίμηνη δόση του Μαρτίου από το market pass, πληρώθηκαν για τον Φεβρουάριο 260, αντί για 313 ευρώ!

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν δηλαδή για τα 20 ευρώ αυτά το μήνα του market pass, η Κυβέρνηση μειώνει το ήδη ισχνό αναπηρικό επίδομα, μιλάμε για την απόλυτη ντροπή, την προστυχιά και την αναλγησία της Μητσοτάκης Α.Ε..

Αναμένουμε εξηγήσεις γι’ αυτό το αίσχος.

Related Posts