Καϊλή: «Δύσκολα τα πράγματα», «καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής»  – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της

Συνάντηση τεσσάρων ωρών είχε την Τετάρτη (21/12) η Εύα Καϊλή με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο στις φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες ενόψει της απολογίας της, την επόμενη μέρα, στην οποία θα κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης QatarGate ή θα αφεθεί ελεύθερη.

«Είναι προβληματισμένη πάρα πολύ, αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, τον εμπιστεύτηκε, τη διέψευσε και αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση σχετικά με την ουσία της υπόθεσης» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συνάντησή τους.

«Και ο κ. Ριζόπουλος που είναι πολύ έμπειρος Βέλγος δικηγόρος και έχει μία πολύ καλύτερη εικόνα από εμένα, είπε πως καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής, νομικά επιχειρήματα όμως για να αφεθεί ελεύθερη έχουμε πάρα πολλά» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά την ψυχολογία της Εύας Καϊλή είπε πως είναι δυστυχισμένη κυρίως λόγω του ανήλικου παιδιού της που είναι μακριά και από τους γονείς του.  «Από ‘κει και έπειτα θα πολεμήσουμε γιατί ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε να αλλοιώσει τα στοιχεία της έρευνας μπορεί» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Related Posts