Καϊλή: Έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα λεφτά – Στο φως το ένταλμα σύλληψής της

Το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή έφερε στο φως το κανάλι του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι αποκαλυπτικό τόσο για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή, όσο και για τον τρόπο που ο Αντόνιο Παντσέρι, που φέρεται ως εγκέφαλος του δικτύου, έδινε εντολές σε εκείνη και στον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Το επίσημο έγγραφο που παρουσιάστηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ φέρει την ημερομηνία της 9ης Δεκεμβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνελήφθη, ενώ κάνει λόγο για τον «εγκέφαλο» Παντσέρι.

Το έγγραφο, μάλιστα, κατακεραυνώνει την Εύα Καϊλή για την οποία αναφέρει ότι ήταν αυτή που έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα, ενώ σε άλλο σημείο κάνει λόγο για τις σχέσεις της Καϊλή με μια «Ολλανδέζα», με την οποία ο Παντσέρι δεν ήθελε να έχει… πάρε-δώσε.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΣΕΛΙΔΑ

“H κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Δηλώνει ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της με τον Παντσέρι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες, και ότι έχουν περάσει από το διαμέρισμά τους βαλίτσες. Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της εμπλέκεται σε αυτό το δίκτυο.”

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΣΕΛΙΔΑ

“Από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (σ.σ έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την ‘Ολλανδέζα’. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: “Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει”.”

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τον διεθνή Τύπο, η «Ολλανδέζα» είναι μια Ολλανδή ευρωβουλευτής, η οποία δεν μιλούσε υπέρ του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και ο Τζιόρτζι ζητούσε από την Εύα Καϊλή να σταματήσει τις επαφές μαζί της.

Related Posts