Κατρούγκαλος σε Λοβέρδο: «Θέλετε να πάτε με τη ΝΔ; Να πάτε»

Αποστομωτική απάντηση στον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής δηλώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται», επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν την συνεργασία με τη ΝΔ, δεν θεωρώ σωστό να χρησιμοποιούν αυτόν τον υπονομευτικό τρόπο και καλό θα είναι να μην υποσκάπτουν το κλίμα», δήλωσε ο Γ. Κατρούγκαλος αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Αν. Λοβέρδου και πρόσθεσε:

«Η θέση μας στο θέμα των παρακολουθήσεων είναι σαφής. Θεωρούμε ότι με την προσπάθεια της συγκάλυψης η κυβέρνηση προσπαθεί όχι μόνο συγκάλυψη ευθυνών πρωθυπουργού, αλλά να εκβιάσει και το ΠΑΣΟΚ και να το κρατήσει όμηρο».

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε ότι «θέλω να πιστεύω στις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που λέει ότι θέλει μια κυβέρνηση προοδευτική. Και την επόμενη δήλωση που λέει ότι είναι καιρός πλέον η ΝΔ να πάει στην αντιπολίτευση».

Καταλήγοντας, ο Γ. Κατρούγκαλος κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι προσεκτικά, «να μην παρερμηνεύουν τις δηλώσεις του προέδρου τους και να μη χρησιμοποιούν τοξικές εκφράσεις όσο πηγαίνουμε σε εκλογές».

«Θέλετε να πάτε με τη ΝΔ κύριε συνάδερφε; Να πάτε» δήλωσε προς τον Ανδρέα Λοβέρδο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Κατρούγκαλου προβοκατόρικες.

Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή του στο Twitter, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει σχετικά με τον ισχυρισμό του κ. Λοβέρδου ότι η κυβέρνηση δεν επιχειρεί εκβιασμό κατά του κόμματος του, αλλά δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι «όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέλουν να πάνε με τη ΝΔ, ας το πουν ευθέως, μην ψάχνουν για προσχήματα».

Αφορμή για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποτέλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπης Τσαπανίδου σε σχέση με ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με φόντο το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Related Posts