Κατρίνης: Η διαγραφή Καϊλή είναι μήνυμα σε όσους ακολουθούν προσωπική στρατηγική

Σαφές μήνυμα πως όποιος «αλληθωρίζει» πως άλλα κόμματα θα έχει την τύχη της Εύας Καϊλή –την οποία, εξάλλου, κατηγόρησε ότι «αλληθωρίζει προς τα δεξιά»- έστειλε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.

«Η κ. Καϊλή διεγράφη για πρακτικές που δεν έχουν σχέση με τις αρχές και τις αξίες των φίλων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε, για να προσθέσει ότι «εδώ και καιρό είχε αποστασιοποιηθεί από τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ». «Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ το γνώριζαν εδώ και καιρό», συνέχισε ο Μιχάλης Κατρίνης, προσθέτοντας ότι είχε ενημερωθεί η ηγεσία των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών πως η κ. Καϊλή δε θα ήταν υποψήφια στις επόμενες Ευρωεκλογές.

Ερωτηθείς αν η διαγραφή της ευρωβουλεύτριας σηματοδοτεί ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα, ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε με νόημα πως «όταν κάποιος αλληθωρίζει είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, να ξέρει ότι οι προσωπικές στρατηγικές δε θα γίνουν ανεκτές». «Είναι ένα μήνυμα (σ.σ. η διαγραφή Καϊλή) προς όλους όσοι δεν υποτάσσουν τις προσωπικές στρατηγικές τους στην στρατηγική αυτονομία», συνέχισε ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος, μάλιστα, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ αρκετά πλήρωσε τις αμαρτίες του παρελθόντος».

«Όταν ο πρωθυπουργός παίρνει την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του, διορίζει τον Κοντολέοντα αλλάζοντας τον νόμο, δεν μπορεί να δηλώνει αθώος του αίματος και ότι εξαπατήθηκε», κατέληξε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ερωτηθείς για τις υποκλοπές.

Related Posts