Κατάντια Χατζηδάκη: «Αθωώνει» τον Μητσοτάκη για την παρακολούθησή του, ταπεινωμένος, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας

Με έκδηλο πανικό εμφανίστηκε ο Κωστής Χατζηδάκης στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την επιβεβαίωση από την ΑΔΑΕ ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη για διάστημα οκτώ μηνών όταν ήταν υπουργός ΠΕΝ.

Φανερά έντρομος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 προσπάθησε με κάθε τρόπο να «αθωώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμιά σχέση για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Απέδωσε την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ σε παθογένειες της μυστικής υπηρεσίας και έκανε λόγο για «Κλουζώ» που εξάντλησαν τη φαντασία τους σε κάποιους ανθρώπους.

«Ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως με τις απομακρύνσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης και υποστήριξε ότι  «οι άνθρωποι που ενέχονται άφησαν να διαρρεύσουν τα στοιχεία  σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση που δέχθηκε γιατί δεν υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ, ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε ότι «δεν μου έχουν λείψει οι καρέκλες.  Οκτώ χρόνια είμαι υπουργός. Εκείνο που ξέρω και μου έχει πει ο ίδιος  ο πρωθυπουργός είναι ότι με περιβάλει με την εμπιστοσύνη του».

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε ακόμα ότι θέλει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, υποστηρίζοντας ότι όσοι βρίσκονται πίσω από τη δική του και τις άλλες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, έκαναν κακό στην εικόνα της Ελλάδας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Related Posts