Καραχάλιος: «Το βράδυ των εκλογών πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του»

«Η αλήθεια είναι μία. Δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες παρά μόνο στο μυαλό ενός ανθρώπου που θέλει να εμφανίζεται ως συνεχιστής της “Καραμανλικής” παράδοσης ενώ δηλώνει “Βενιζελικός”. Που επιθυμεί να παρουσιάζεται ως Πρωθυπουργός της λαϊκής Δεξιάς ενώ πολιτεύεται ως Φιλελεύθερος, που θέλει να υπηρετεί τις Αγορές ενώ δίνει επιδόματα.». Αυτό τονίζει ο Νίκος Καραχάλιος σε συνέντευξή του στο «Ανοιχτό Παράθυρο».

Σε δυο βάρκες ο Μητσοτάκης

Για να προσθέσει: «Αυτές είναι μετά – αλήθειες ανήκουν στη σφαίρα του πολιτικού φαντασιακού και δεν αποκαλύπτονταν μέχρι τώρα μόνο και μόνο γιατί ο Πρωθυπουργός απολαμβάνει ισχυρή κάλυψη από τα κεντρικά και περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης. Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας, αν δηλαδή υπάρχει θέμα πολιτειακό κατ’ εμέ υπάρχει! Ο τρόπος που η Κυβέρνηση αντιμετώπισε την κηδεία του έκπτωτου Βασιλιά ήταν ανεπιτυχής. Κατάφερε να δυσαρεστήσει και τους φιλοβασιλικούς που δεν είναι λίγοι στην Ελλάδα αλλά και τους πολίτες που εκφράζονται από το Δημοκρατικό Κέντρο οι οποίοι είναι ακόμη περισσότεροι. Το να πατάς σε δύο βάρκες είναι ένα πολύ μεγάλο πολιτικό πρόβλημα όταν δεν διακατέχεσαι από ξεκάθαρες Αρχές και Αξίες…»

Παρακολουθεί μια ολόκληρη πόλη, μέχρι και τον ΑΓΕΕΘΑ

Και σημειώνει: «Αυτή η αλλοίωση της ταυτότητας που υπέστη η Νέα Δημοκρατία από τον κύριο Μητσοτάκη με τον “εισοδισμό” των Σημιτικών στελεχών συνέβη και κατά των δημοκρατικών θεσμών με αφορμή την πανδημία… Όμως φαίνεται ότι αυτό προϋπήρχε στο μυαλό του με την επικοινωνιακή κάλυψη – αυτό που διατυμπανίζουν ως επιτελικό κράτος, ενώ στην ουσία πρόκειται για ένα αυταρχικό μοντέλο – επιτηριτικό, που στρέφει τις υπηρεσίες Ασφαλείας κατά των πολιτών. Διότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένους στόχους που έχουν αναφορές στην Τρομοκρατία ή στο διακεκριμένο έγκλημα αλλά για εικοσιπέντε χιλιάδες επισυνδέσεις δηλαδή μια ολόκληρη πόλη! Παρακολουθούσαν μέχρι και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Καραχάλιου ΕΔΩ

Related Posts