Καλπάκης για Μητσοτάκη: Σύρεται πίσω από το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση πολιτικών αρχηγών

Τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη σχετικά με την «πρωτοβουλία» του πρωθυπουργού για συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για τις φωτιές, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως «ο κ. Μητσοτάκης σύρεται πίσω από το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εδώ και έναν ολόκληρο μήνα για συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, αίτημα που επανέλαβε και σήμερα».

Αναλυτικά η δήλωση του Καλπάκη

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι θα γίνει συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών «με πρωτοβουλία» του κ. Μητσοτάκη.

Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης σύρεται πίσω από το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εδώ και έναν ολόκληρο μήνα για συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, αίτημα που επανέλαβε και σήμερα, για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης είναι «πρωτοβουλία Μητσοτάκη».

Η χώρα καίγεται από άκρη σε άκρη εδώ και τέσσερις ημέρες, συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους, η περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη, αλλά την κυβέρνηση την ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάρρευσης του δήθεν επιτελικού κράτους.

Τέλος, για τα αποτρόπαια φαινόμενα αυτοδικίας εναντίον μεταναστών, ας αφήσει τα ευχολόγια ο κ. Μαρινάκης. Η ίδια η Νέα Δημοκρατία έχει εκθρέψει και έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την ακροδεξιά. Το λιγότερο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ζητήσει την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για τις ανατριχιαστικές εικόνες που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας».

Related Posts