Ηλιόπουλος: Πόσες προσλήψεις αστυνομικών χρειάζονται για να συλληφθούν 150 χούλιγκαν;

«Πόσες προσλήψεις αστυνομικών πρέπει να κάνει η Νέα Δημοκρατία για να συλλάβει 150 χούλιγκανς; Γιατί μία οικογένεια πρέπει να κλαίει σήμερα για το δολοφονημένο παιδί της, από το μαχαίρι ενός απ’ αυτούς που ταξίδεψαν από το Ζάγκρεμπ έως εδώ, στην Αθήνα χωρίς κανέναν έλεγχο; Μπορεί να μας απαντήσει κανείς σε αυτά τα ερωτήματα;», τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο βουλευτής Α’ Αθήνας, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Προφανώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρει τεράστιες πολιτικές ευθύνες για τα όσα τραγικά συνέβησαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν ο κ. Οικονόμου έχει ήσυχη τη συνείδησή του, αν κοιμήθηκε ήσυχα μετά απ’ όλα όσα έγιναν χθες βράδυ», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στις παραλίες, ο κύριος Ηλιόπουλος υπογράμμισε πως «όταν δεν επιβάλλονται οι νόμοι οι πολίτες κινητοποιούνται και είναι σημαντικό να βλέπει ο κόσμος τους συμπολίτες μας να πετυχαίνουν νίκες, για διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν συλλογικά, μέσα από τα κινήματα».

Όπως είπε ο βουλευτής της Α’ Αθήνας, «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έφερε το θέμα στη Βουλή για να συζητηθεί και να αποκαλυφθεί το πως η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια χαλάρωσε το πλαίσιο».

Με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο ερώτημα γιατί δεν διεκδικεί ο ίδιος το δήμο Αθηναίων, ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε πως «το 2019 είχα δεσμευτεί να παραμείνω στην Ανοιχτή Πόλη με την οποία πετύχαμε νίκες δίνοντας μικρότερες και μεγαλύτερες μάχες. Προσωπικά δεν φεύγω από την Αθήνα. Είμαι βουλευτής της Α Αθήνας και από τη θέση μου θα συνεχίσω να δίνω μάχη για τα προβλήματα της πόλης μας. Η υποψηφιότητά του εκλεκτού συντρόφου Κώστα Ζαχαριάδη, είναι μία υποψηφιότητα που μπορεί να συνεχίσει με αξιώσεις το έργο της ανοιχτής πόλης και ο Κώστας μπορεί να δώσει τη μάχη με αξιώσεις».

Τέλος, όπως σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος, «η αλήθεια είναι πως χάθηκε πολύς χρόνος, για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας από το κόμμα μας, αλλά υπάρχει δέσμευση, υπόσχεση να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη που έχουμε μπροστά μας. Καμιά μάχη δεν είναι χαμένη πριν δοθεί».

Related Posts