Ζαχαριάδης: Τσαλάκωμα του προφίλ του Μητσοτάκη το άδειασμα Σούνακ

«Έχουμε ένα εκλογικό σύστημα με μπόνους και το μπόνους το παίρνει ο πρώτος, δεν βοηθάει να έχουμε στα αριστερά της ΝΔ τρεις πυλώνες του 15, 16 και 17%», επισήμανε, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Κώστας Ζαχαριάδης.

«Χρειάζονται κοινωνικές, αλλά και πολιτικές συμμαχίες», εξήγησε ο Κώστας Ζαχαριάδης, για να προσθέσει με νόημα: «Ακούω τους μέχρι προχθές συνοδοιπόρους στα κανάλια και είναι σαν να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε, εκτιμώντας ότι γενικώς «υπάρχουν πολιτικές διεργασίες αυτή την περίοδο». «Είδαμε τους ελεύθερους επαγγελματίες να κινητοποιούνται, υπάρχει διάχυτη ενόχληση για την αλαζονεία του επικοινωνιακού επιτελείου του κ. Μητσοτάκη», συμπλήρωσε.

Κληθείς να σχολιάσει την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη-Σούνακ, ο Κώστας Ζαχαριάδης έκανε λόγο για «τσαλάκωμα του προφίλ του πρωθυπουργού» και για «διπλωματική αποτυχία», για να προσθέσει με νόημα ότι «κάποιοι μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη προσπαθούν σχεδόν να παρουσιάσουν σαν επιτυχία την ακύρωση της συνάντησης». «Με τέτοιο τσαλάκωμα, με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν;», διερωτήθηκε, επιμένοντας ότι «χρειάζονται ανοιχτοί δίαυλοι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά χρειάζεται και ενημέρωση στα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Related Posts