Ζαχαριάδης: «Ο πρωθυπουργός έχει συμπεριφορά Αντουανέτας και Λουδοβίκου»

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και για τις δηλώσεις του περί «αριστερών του χαβιαριού» και «φιλελεύθερων πολυτελείας» εξαπέλυσε, από το στούντιο του «Κόκκινου», μιλώντας στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών χαρακτήρισε τα περί «αριστερών του χαβιαριού» ως «ντροπιαστική δήλωση ενός τοξικού πρωθυπουργού», προσθέτοντας ότι η δήλωση αυτή «δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου». «Ο κ. Μητσοτάκης έχει συμπεριφορά Μαρίας Αντουανέτας και Λουβοδίκου», συνέχισε, εκτιμώντας ότι με όσα έχουν συμβεί στη χώρα, «δεν γίνεται να είσαι φιλελεύθερος ευρωπαϊστής και να είσαι με τον Μητσοτάκη».

«Υπάρχει ένα κομμάτι του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου που έχει κατορθώσει να εξευτελιστεί, με το να είναι στα ίδια έδρανα με τον κ. Πάτση και την κ. Σπυράκη», συνέχισε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε σχέση με τις μετρήσεις επέμεινε ότι οι δημοσκοπήσεις «μπορούν να αποτυπώσουν την φωτογραφία της στιγμής αλλά όχι την φωτογραφία των εκλογών».

Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε θέση για το «market pass», ο βουλευτής Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών υπογράμμισε ότι «η θέση αρχής να στηρίζουμε ακόμη και την πιο μικρή βοήθεια», ωστόσο πρόσθεσε με νόημα ότι «δεν έχει ξαναγίνει να εκπίπτει από τα έξοδα ο φόρος για τα διυλιστήρια». Χαρακτήρισε, δε, τον τρόπο φορολόγησης των «ουρανοκατέβατων κερδών» των διυλιστηρίων ως «μεγάλη κοροϊδία, μεγάλη απάτη και μεγάλο δώρο για τα υπερκέρδη». «Ο κ. Μητσοτάκης δεν πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ, αλλά κανένας γύρω του δεν πηγαίνει;», διερωτήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών υπογράμμισε ότι «ο θεσμικός εκβιασμός που συντελείται στη χώρα από τις 4 Αυγούστου που αποκαλύφθηκε το θέμα, έχει ονοματεπώνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης», ενώ σε σχέση με την δήλωση Θεοδωρικάκου ότι ενισχύεται το  Α.Τ. Νέας Σμύρνης με εντολή του, παρατήρησε με νόημα: «δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει ρίξει το βάρος του στην εκλογική περιφέρεια που θα πολιτευθεί, όπως κάνουν στην ανατολική Αττική ο Μάκης Βορίδης και ο Στέλιος Πέτσας».

Related Posts