Εκδήλωση για το ενεργειακό πρόβλημα από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Το ενεργειακό πρόβλημα, οι δυνατότητες αντιμετώπισής του, οι τρόποι χρέωσης των παρόχων ενέργειας, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και οι κίνδυνοι εν όψει του χειμώνα είναι τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν σήμερα (Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022), στις 19:00 στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α., με βασικό προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), αναπληρωτή καθηγητή Αθανάσιο Δαγούμα, ο οποίος θα τοποθετηθεί για το ενεργειακό πρόβλημα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Για την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σημειώνει:

«Στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης του Επιμελητηρίου μας για καίρια θέματα της αγοράς, με βασικότερο όλων αυτή την περίοδο το ενεργειακό, φιλοξενούμε στις 2/11 τον Πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Αθ. Δαγούμα.

Στόχος μας είναι να δούμε το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω από ένα πρόβλημα που απειλεί τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, να συζητήσουμε για τους πιθανούς τρόπους περιορισμού των συνεπειών του και να ενημερωθούμε έγκυρα και έγκαιρα για τι προβλέπεται για τον χειμώνα που έρχεται, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο δύσκολος από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά».

Related Posts