Δημοσιογράφοι «την έπεσαν» στην Εισαγγελέα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά

Έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει μείνει ανεξεταστέα. Σε θέματα Δημοκρατίας και σε σκάνδαλα κάποιοι έβαλαν το μηνιάτικο πιο πάνω.

Πολύ σωστά γράφει και το ieidiseis ότι μόνο ως bullying και προσπάθεια πίεσης σε σχέση με την τελική απόφαση του δικαστηρίου μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα αναφέρουν σήμερα γνωστοί αρθρογράφοι εφημερίδων με φόντο την πρόταση της εισαγγελέως, Όλγας Σμυρλή, για απαλλαγή του Νίκου Παππά σχετικά με την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Στους αρθρογράφους δεν άρεσε, ενόψει πάντα της απόφασης, η στάση της Εισαγγελέως ότι από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ενοχή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και συγκεκριμένα η φράση της περί «κονιορτοποίησης του κατηγορητηρίου» και έτσι της την «έπεσαν» συντονισμένα, δείχνοντας τα «δόντια» τους για το τι θα περίπου επακολουθήσει σε περίπτωση που ο Νίκος Παππάς κηρυχθεί τελικά αθώος.

Και επειδή σέβονται, λέει, τη Δικαιοσύνη, το έκαναν και γνωστό μέσω των άρθρων τους. Μην τυχόν, δηλαδή, κάποιος καταλάβει ότι τα όσα γράφουν είναι καμιά προσπάθεια εκφοβισμού των δικαστών.

Μα ακριβώς αυτό είναι που μαρτυρά τον σκοπό τους.

Ο δημοσιογράφος δεν χρειάζεται ποτέ να δηλώσει ότι σέβεται τις αποφάσεις τις Δικαιοσύνης.

Related Posts