Δεν είναι έγκυος η Καϊλή – Τέλος στις φήμες έβαλε ο δικηγόρος της

Τέλος στις φήμες που ήθελαν την Εύα Καϊλή να είναι έγκυος για δεύτερη φορά, έβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μέσω σύντομης δήλωσης που έκανε στον Alpha, ο γνωστός ποινικολόγος διέψευσε τα σενάρια για εγκυμοσύνη. Παράλληλα, πρόσθεσε πως μαζί με τον Αντρέ Ριζόπουλο, «εργαζόμαστε για να πειστεί ο ανακριτής να αποφυλακιστεί η Εύα Καϊλή» με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται πως η κ. Καϊλή εκπροσωπείται από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο στην Αθήνα, καθώς και τον Andre Risopoulos (Αντρε Ριζόπουλος), δικηγόρο στις Βρυξέλλες, με ελληνική καταγωγή, όπως μαρτυρά το όνομά του.

Ο κ. Ριζόπουλος ασχολείται αποκλειστικά με το ποινικό δίκαιο των επιχειρήσεων.

Αν, τελικά, η Εύα Καϊλή αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, σημαίνει ότι θα μπορεί να κυκλοφορεί με βραχιολάκι και κινητό τηλέφωνο, το οποίο, βέβαια, θα παρακολουθείται.

Σχετικά με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της ευρωβουλεύτριας, εν πολλοίς είχαν πυροδοτηθεί από τη Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια είχε αναφέρει: “Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί”.

Related Posts