Γιαννούλης: Τα ψευτοδιλήμματα Μητσοτάκη δεν εκφοβίζουν τον ελληνικό λαό

«Στις εκλογές οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν μία χώρα με δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, διαφάνεια, ισότητα, ισηγορία και λογοδοσία ή την «ονειροχώρα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου θησαυρίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών, όπου τίθεται υπό αμφισβήτηση το κράτος δικαίου, όπου η αδράνεια, η ανευθυνότητα και η ανικανότητα δημιουργούν καθημερινά αδιέξοδα». Αυτό τόνισε στο Pagenews, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Αλήθεια η ΝΔ προέκυψε από παρθενογένεση το 2019; Δεν είναι η παράταξη που χρεοκόπησε τη χώρα το 2009; Δεν είναι η παράταξη που οδήγησε σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό την περίοδο 2010-2014;  Δεν είναι η παράταξη που ρήμαξε τα δημόσια ταμεία με την αδιαφάνεια και τη διαφθορά;

Ανέκδοτο έχουν καταντήσει οι συνεχείς κυβιστήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με το στόχο της αυτοδυναμίας. Επιμένει ωστόσο στις βοναπαρτικές αυτάρεσκες τοποθετήσεις, θεωρώντας ότι μόνο αυτός δικαιούται να κρατάει τα ηνία της χώρας», είπε μεταξύ άλλων.

Related Posts