Γέλασε όλη η Ελλάδα με Μητσοτάκη – Είπε ότι τον πολεμούν και τον εκβιάζουν τα συμφέροντα

Μόνο ως αστείο μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι τον πιέζουν τα συμφέροντα.

Πιο συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε με όσα είπε, ότι είναι σε ρήξη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνέχεια πήρε αυστηρό ύφος και έστειλε μήνυμα που μάλλον έκανε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ξεκαρδιστεί.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του μέλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζου, αλλά και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε. «Τα άκουσα και εγώ αυτά, για εγκληματική οργάνωση, κατά τον εκπρόσωπο της ομάδος, στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού. Είμαι Ολυμπιακός προσωπικά. Άρα, το μήνυμα το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού. Και καλά θα κάνουν όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά».

Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε και πάλι να πείσει ότι δεν γνώριζε για τις υποκλοπές.

Στη συνέχεια, προκάλεσε ξανά γέλια σε όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη, λέγοντας ότι «κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να εξιχνιάσουμε την υπόθεση, όμως δεν είναι μια εύκολη υπόθεση η διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών».

Βλέποντας τους βουλευτές του να αποστασιοποιούνται, έκανε έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, μήπως μπορέσει να συσπειρώσει –έστω και για επικοινωνιακούς λόγους- την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Στο μεταξύ, για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα (ακρίβεια, πληθωρισμός) ευθύνονται εξωγενείς παράγοντες και κυρίως ο Πούτιν.

Φυσικά, δεν εξήγησε γιατί η άνοδος των τιμών, άρχισε πολύ πριν από το ουκρανικό.

Αναφορικά με τον Ερντογάν, είπε ότι λέει συνέχεια. Στέλνει μήνυμα και απαντά στον αναθεωρητισμό. Μετά και από αυτό, ο Ερντογάν έχασε τον ύπνο του, από τον φόβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του… προβλέψιμου συμμάχου Μητσοτάκη.

Related Posts