Αρβανίτης: Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο, συντροφικότητα και λύσεις

«Χθες στο Στρασβούργο έγινε μια μεγάλη κουβέντα για το θέμα των υποκλοπών. Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις ανέδειξαν το γεγονός ότι η Κομισιόν σφυρίζει αδιάφορα σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη δημοκρατία» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 και στην εκπομπή «Βάλε καφέ να στα πω» με τον Γιώργο Μελιγγώνη και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάντα ψηλά το θέμα. Έχουμε ρίξει πολλή δουλειά τεκμηρίωσης. Εμείς οφείλουμε να κρατάμε την ατζέντα. Έχουμε πάρει μια συγκεκριμένη λαϊκή εντολή» πρόσθεσε.

«Πού είναι το θέμα διαφωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ;» ρωτήθηκε ο Κώστας Αρβανίτης.

«Η κουβέντα είναι για την αριστερά, για τον σοσιαλισμό; Δεν είναι αυτή.Είναι αν μας αρέσει ή όχι ο Στ. Κασσελάκης και στο μεταξύ έξω αλωνίζουν όλοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πως θα τελειώσει η λαίλαπα και ο δρόμος είναι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» απάντησε ο ευρωβουλευτής.

«Η κυβερνώσα αριστερά δεν είναι αυτοσκοπός. Τα κόμματα όμως υπάρχουν για να πάρουν την εξουσία ώστε να αλλάξουν τον κόσμο. Να γίνει το πολιτικό κέντρο και να κριθούμε επί του συγκεκριμένου» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως εξήγησε ο Κώστας Αρβανίτης «θεωρώ ότι υπήρχε κυβερνητική ευθύνη και πάνω σε αυτήν την πολιτική υλοποιούσαμε. Δεν μ αρέσει η ιστορία των καλών και των κακών. Όλα τα πράγματα θέλουν χρόνο, συντροφικότητα και λύσεις. Έχουμε την πολιτική ευθύνη για το που θα πάει το καράβι».

«Στις ευρωεκλογές αν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, μπορεί να συμβάλλουμε κι εμείς να διατηρηθεί ένα μαύρο πέπλο στην Ευρώπη. Δε θα υπάρχει Libe να βάλει θέματα κράτους δικαίου» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Related Posts