Αρβανίτης: Τοξικός ο Μητσοτάκης, το σκάνδαλο των υποκλοπών θα σημάνει το πολιτικό του τέλος

«Ο κ.Μητσοτάκης είναι πια τοξικός, οι παρακολουθήσεις θα σημάνουν το πολιτικό του τέλος» επεσήμανε ο Κώστας Αρβανίτης μιλώντας ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και την εκπομπή των Γ. Μελιγγώνη και Γ.Τραπεζιώτη το πρωί της Παρασκευής.

Επανέλαβε για μια ακόμη φορά τα αναπάντητα ερωτήματα της σκοτεινής υπόθεσης των παρακολουθήσεων, βάζοντας στο επίκεντρο τον πολιτικό υπεύθυνο της ΕΥΠ, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό: «Ο κ.Μητσοτάκης ανέλαβε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας, ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή;», ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει στραφεί η έρευνα στη διαδρομή του χρήματος: «Ποιος πλήρωσε την Intellexa;»

Αναφερόμενος στην πρόταση για έλεγχο των κινητών τηλεφώνων όλων των βουλευτών άφησε αιχμές για τον Πρόεδρο της Βουλής: «Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που ο κ.Τασούλας δεν ζητά τη συνδρομή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να ελεγχθούν τα κινητά των βουλευτών, φοβάται κάτι;»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τη στάση του τρίτου κόμματος της Βουλής σημείωσε πως «Θα μπορούσαν στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να έχουν πιο ξεκάθαρες θέσεις απέναντι στην Alt Right του κ. Μητσοτάκη», για να συμπληρώσει πως ο αρχηγός του αν και θύμα υποκλοπής, είναι πιο ήπιος κι από ορισμένα στελέχη της ΝΔ.

Ακόμη ο Κώστας Αρβανίτης επεσήμανε ως σημαντικά και πολύ θετικά δύο από τα ψηφίσματα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ολοκληρώθηκε στο Στρασβούργο, το ψήφισμα καταδίκης του Τουρκολιβυκού Συμφώνου, αλλά και την επιτυχία της Αριστεράς να περάσει η πρότασή της για ψήφισμα καταδίκης του Κατάρ και των συνθηκών δουλείας που επικρατούν στη χώρα.

Related Posts