Αποτράπηκε η έξωση ανάπηρης γυναίκας – Αστυνομικοί έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα τα φάρμακά της

Νέα απόπειρα έξωσης σε βάρος ανήμπορων λαϊκών ανθρώπων αποτράπηκε σήμερα, κάτω από την αποφασιστική και άμεση παρέμβαση μελών του ΚΚΕ, συνδικαλιστών και εργατικών Σωματείων.

Δικαστικός επιμελητής, με την συνοδεία αστυνομίας, επιχείρησε να πετάξει έξω από το σπίτι της μια 50χρονη ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα σήμερα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της!!!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις μάζεψαν τα φάρμακα της γυναίκας και τα έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα!!!

Στην παρέμβαση παραβρέθηκαν οι κομμουνιστές συνδικαλιστές Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά και Ειρήνη Μπεκιάρη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Δυτικό τομέα Αθήνας.

Πηγή: 902.gr

Related Posts